Barion Pixel

Önbizalom-építő-játék

Önbizalom-építő-játék
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Nem kell egyből minden részletet megtalálni egy reggelen. Az idő, a türelem, a tapasztalás jóval eredményesebb és maradandóbb értékkel képes megőrizni a felépített, egészséges egot.

Lehet irigyelni azokat, akiknek vele született adottsága a teljes önbizalom. Természetesen azt is tudjuk, hogy ezt már gyermekkorban hozzák otthonról sokan a rengeteg pozitív támogatással. De mit tegyen az, ki azt veszi észre, hogy szinte minden körülötte élőt értékesebb embernek tart önmagánál? Keljen fel egy reggel és döntse el, hogy “na, én ma reggeltől bízok magamban, és tudom, mennyi csodás tulajdonsággal rendelkezem, így bármire képes leszek ezek után!” Valóban ily egyszerű lenne? Hát akinek igen, hajrá, tegyen így. De vannak, kiknek apró gyakorlat sorozatokból épül fel jellemük, mely vagy nem is ismerte sosem az önmagába vetett hitet, vagy elvesztette útja során a különféle sodrások, emberek, események alkalmával.

A festményem nekik szól. Nem kell egyből minden részletet megtalálni egy reggelen. Az idő, a türelem, a tapasztalás jóval eredményesebb és maradandóbb értékkel képes megőrizni a felépített, egészséges egot.

Ahogy lefelé gurulni egy dombról könnyebb, mint felfelé mászni ugyanott, így a rosszat is valahogy magától értetődőbbnek veszik sokan, mint a jó dolgokat. Így van ez a sikerrel, a szerencsével, a tökéletes eredményekkel is, és nem utolsó sorban a jellembeli változásokkal.

“Valóban én reagáltam így? Tényleg én tettem ezt meg? Ez az eredmény mind az én munkám gyümölcse?”

Akármilyen furcsa is, ahhoz is idő kell, hogy megszokjuk, végre olyanokká váltunk, amik szerettünk volna lenni.

Szóval harcra fel, csajok!! Gyűjtögessétek az apró kirakós darabkákat és élvezzétek a sikert!!! 🙂

További információk a festményről

Magasság: 70 cm
Szélesség: 50 cm
Alap: vászon
Technika: egyéb
Ár: 150.000,-

Címkék:

Oszd meg ezt a bejegyzést

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 1 837 fő