…aki bújt, aki nem….létezek!!!

…aki bújt, aki nem….létezek!!!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

“szeretettel, önzetlenül és minden elvárás nélkül tudok gondoskodni másról”

“hiszek benne, hogy képes vagyok úgy megszerezni egy embert társamnak/kedvesemnek/szerelmemnek, hogy utána fenn is tudjam tartani mind magamban, mind benne a vágyat a közös élet együttes megélésére”

“ismerem, elfogadom, ápolom, gondozom külsőmet, így mindig elégedetten, emelt fővel léphetek az utcára, amivel nemcsak magamnak, hanem kedvesemnek is elégedettségére vagyok”

“elmém mindig csiszolom, újabb és újabb dolgokat figyelek meg az életben, fejlesztem tudásom, hogy a velem való beszélgetések, együttlétek színesek és sokrétűen izgalmasak legyenek”

“Nőként viselkedem, hogy a kedvesem mellettem igazán Férfinek tudhassa magát”

“álmaim, terveim, céljaim sosem adom fel, a megpróbáltatásokat akadályoknak, és megoldásnak váró feladatoknak veszem”

Nos, ha mindezt és még ennél is többet kipipálhatunk listánkból, melytől teljes értékű Nőnek érezhetjük magunkat, akkor érkezik el az idő, hogy egy ember úgy fogad majd el minket, ahogy vagyunk, hisz olyanná alakultunk végre, hogy szerethetővé váltunk önmagunk, és így mások számára is.

Ha ehhez az kell, hogy elvonuljunk, önmagunkat legyőzve, saját csatáinkat megvívva kelljen felkészülnünk a csodás pártalálásra, ám legyen! Saját magunkat csak mi magunk vagyunk képesek csiszolni. Sosem arra kell várni, hogy külső támogatást eszközölve valaki gyémántként tud majd ránk tekinteni. Onnantól fogva, hogy hagyjuk, idegen kéz nyúljon jellemünkhoz, máris csak egy marionett bábut látunk majd a tükörben visszapillantani.

Pipáld ki listád, melytől önmagad vagy! 🙂 Így a következő gondolat is egy férfi fejében hamarosan megvalósulhat: “megtaláltam azt a Nőt, akit szerelmemmel boldoggá akarok tenni” – PIPA 🙂

Sok sikert a bújócskázáshoz! 🙂

További információk a festményről

Magasság: 70 cm
Szélesség: 50 cm
Alap: vászon
Technika: olaj
Ár: 40.000,-

Címkék:

Oszd meg ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 961 fő