Barion Pixel

…aki bújt, aki nem….létezek!!!

…aki bújt, aki nem….létezek!!!
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

“szeretettel, önzetlenül és minden elvárás nélkül tudok gondoskodni másról”

“hiszek benne, hogy képes vagyok úgy megszerezni egy embert társamnak/kedvesemnek/szerelmemnek, hogy utána fenn is tudjam tartani mind magamban, mind benne a vágyat a közös élet együttes megélésére”

“ismerem, elfogadom, ápolom, gondozom külsőmet, így mindig elégedetten, emelt fővel léphetek az utcára, amivel nemcsak magamnak, hanem kedvesemnek is elégedettségére vagyok”

“elmém mindig csiszolom, újabb és újabb dolgokat figyelek meg az életben, fejlesztem tudásom, hogy a velem való beszélgetések, együttlétek színesek és sokrétűen izgalmasak legyenek”

“Nőként viselkedem, hogy a kedvesem mellettem igazán Férfinek tudhassa magát”

“álmaim, terveim, céljaim sosem adom fel, a megpróbáltatásokat akadályoknak, és megoldásnak váró feladatoknak veszem”

Nos, ha mindezt és még ennél is többet kipipálhatunk listánkból, melytől teljes értékű Nőnek érezhetjük magunkat, akkor érkezik el az idő, hogy egy ember úgy fogad majd el minket, ahogy vagyunk, hisz olyanná alakultunk végre, hogy szerethetővé váltunk önmagunk, és így mások számára is.

Ha ehhez az kell, hogy elvonuljunk, önmagunkat legyőzve, saját csatáinkat megvívva kelljen felkészülnünk a csodás pártalálásra, ám legyen! Saját magunkat csak mi magunk vagyunk képesek csiszolni. Sosem arra kell várni, hogy külső támogatást eszközölve valaki gyémántként tud majd ránk tekinteni. Onnantól fogva, hogy hagyjuk, idegen kéz nyúljon jellemünkhoz, máris csak egy marionett bábut látunk majd a tükörben visszapillantani.

Pipáld ki listád, melytől önmagad vagy! 🙂 Így a következő gondolat is egy férfi fejében hamarosan megvalósulhat: “megtaláltam azt a Nőt, akit szerelmemmel boldoggá akarok tenni” – PIPA 🙂

Sok sikert a bújócskázáshoz! 🙂

További információk a festményről

Magasság: 70 cm
Szélesség: 50 cm
Alap: vászon
Technika: olaj
Ár: 40.000,-

Címkék:

Oszd meg ezt a bejegyzést

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top